ТЪРСИ

Как да нулирам iFunes до фабричните настройки чрез iTunes?

Американската компания "Apple" е на пазарамобилни телефони, макар и да не води позицията, но все пак играе важна роля в този сектор. Бих искал да отбележа в името на справедливостта, че този производител произвежда голям брой висококачествени устройства на световната сцена, които напълно оправдават небето си високи разходи. Това е преди всичко за оптимизиран софтуер и функции на операционната система. Архитектурата на тези две области (да ги наричаме по този начин) е построена по такъв начин, че устройствата на Apple могат да се конкурират с по-мощни устройства по отношение на пълненето. Но без значение колко опростена е операционната система, но все пак не всеки го разбира. Поради това често е възможно да се срещнат въпроси от потребителите относно това как да възстановите фабричните настройки на iPhone. За този проблем (и дали е възможно да го наречем така?) И за начините за решаване, ние ще говорим в тази статия.

Причините, които водят до необходимостта от фабрично "нулиране"

как да възстановите фабричните настройки

Много потребители, които се чудяткак да възстановите фабричните настройки на iPhone, вероятно решите да го направите заради отказите на софтуера. Има и други причини, за които няма да говорим. Но това трябва да разбере всеки собственик на устройството, работещо с операционната система IOS, така че след извършване на нулиране на фабричните настройки, преди да извърши тази операция, ще загуби абсолютно цялата информация, съхранявана на устройството. Това е по-специално за контактите, съхранени на смартфона, за мултимедийни файлове и подобни материали. Затова, преди да се интересувате от въпроса "как да възстановите фабричните настройки на iPhone", по-добре е да попитате как да направите резервни копия на файлове. Това ще ви помогне да избегнете загубата на важни данни завинаги. И ние, междувременно, се обърнете към историята как да възстановите фабричните настройки на iPhone.

Използване на услугата iTunes

как да възстановите фабричните настройки на iPhone 5

Вероятно не всички потребители, които питат,как да възстановите фабричните настройки на iPhone 5, знайте, че можете да използвате стандартния "Aytyuns" за това. При използването на тази услуга се основава един от начините за връщане на устройството към фабричните му настройки. Предимството му се крие във факта, че по подобен начин до възстановяването можете да върнете всяко устройство, произведено от Apple, независимо дали е iPod или iPad. Още веднъж напомняме на потребителя, че когато изпълняваме процедурата за връщане към фабричните настройки, цялото съдържание на устройството ще бъде изтрито без възможност за последващо възстановяване. "Черният списък" включва всички видове мултимедийни файлове, както и контактите на телефона и данните от календара.

Как да възстановите фабричните настройки на iPhone 4S чрез "Atyuns". Последователност на действията

как да възстановите фабричните настройки на iPhone 4

Първоначално собственикът на устройството се нуждаешеуверете се, че услугата е предварително актуализирана до най-новата версия. В противен случай силно препоръчваме да актуализирате Atyuns, преди да се активира процесът на връщане на устройството към фабричните настройки. Следващата стъпка е да създадете резервни копия на файлове. Те ще трябва да бъдат създадени и прехвърлени на персонален компютър, като синхронизират работата на тези две устройства един с друг. Ако няма нищо, което да се спаси от устройството, можете просто да пропуснете тази стъпка. След това трябва да забраните нещо в менюто за инженерство. По-специално деактивирането трябва да се приложи към функцията "Намерете iPhone". Всъщност, подготвителната част от операцията приключи.

Връщане към настройките по подразбиране

За да завършим действието, свързваме iPhonePC. След екранното устройство в "Aytyuns" отидете в раздела, наречен "Преглед". Там, кликнете върху "Възстановяване". Остава да потвърдите, че сте съгласни с активирането на процеса по възстановяване на фабричните настройки и да даде знак за пълното премахване на съществуващите данни на вашия смартфон. На следващо място, операцията продължава и потребителят просто ще трябва да се изчака, докато устройството се рестартира.

  • Оценка: