ТЪРСИ

Време на промяна: как да изтриете канал в YouTube или да промените името му

Във всяка от социалните мрежи това може да се случиситуацията, която трябва да изтрием, и съдържанието, съдържащо се в него. Ако внезапно си мислите как да изтриете канал в YouTube, тогава нашата статия ще ви помогне да направите това.

Не изрежете от рамото: премахнете или не изтрийте канала

Ако решите да изтриете канала, помнете,че не само ще загубите видео. Цялата статистика на канала също изчезва. Ще загубите мнения, харесвания, абонати и техните коментари. Ако каналът ви има добра репутация, е по-добре да не го изтривате, а да го запазите. Да предположим, че искам да се върна да работя с Youtube, а след това всичко ще трябва да се започне от нулата - изпомпване канал, привличане на абонати, промоция сметка.

Ако това е само в изтеглените видеоклипове, тогава,Може би най-доброто решение е да промените настройките за показване на съдържание и да го скриете от любопитни очи. Такава радикална стъпка, как да премахнете канала на YouTube, винаги имате време да направите.

как да промените името на канала на YouTube

Пазете репутацията и абонатите си

От друга страна, изтриването на канали може да бъдесе свързва с промяна в активността. Например, преди да направите коментари по козметиката, а сега сте решили да направите изкуство, изгарящо на дърво, да заснемете за това видео и старият канал ще бъде забравен завинаги. В този случай не само можете да скриете старите видеоклипове, но и да промените името на канала, за да го посветнете изцяло на новия си урок. Затова запазвате всички статистически данни. Но имайте предвид, че това няма да е много честно по отношение на абонатите, които дойдоха във вашия канал поради първоначалната тема. Поне трябва да ги предупредите, че мислите как да промените канала. На YouTube, ако сте достатъчно харизматични като блогъри, най-лоялните абонати ще останат с вас, въпреки промените - най-напред ги привличате като хора. Но първо трябва да научите още няколко факти за всяка промяна в канала.

Как мога да променя името на канала на YouTube и какво може да дойде от него?

Важен момент, на който трябва да се обърнетевнимание, ако все пак реши да промени името. Вашият профил в YouTube е свързан с профил в Google+ и ако промените името на канала, името ви ще се промени във всички останали услуги от "Google". Така че бъдете подготвени за факта, че промените в YouTube само по себе си не могат да бъдат избегнати - ще бъдат засегнати и други услуги. Може би този факт кара блогърите да търсят отговор на въпроса как да изтрият канал на YouTube, а не просто да го преименуват.

Добрата новина е, че има заобиколно решениеПътят, който ви позволява да промените името на канала в Youtube без никакво картографиране към други услуги. За да направите това, трябва да създадете страница на марката в Google и да свържете канала си с нея.

Същата последователност от действия, в редда променя името, много просто. Отворете раздела "Моят канал", след което кликнете върху иконата на зъбно колело. Ще се отвори прозорецът с основните настройки на канала. Оттук трябва да кликнете върху връзката "Настройки на профила". В "Настройки на профила" изберете раздела "Обща информация", след което кликнете върху иконата "Редактиране в Google" до снимката на потребителския си профил. Ще се отвори страницата в Google+ за промяна на името ви. След като промените името, щракнете върху "OK".

как да промените канала на

Как да премахнете канал на YouTube: стъпка по стъпка

За да стигнете до опцията за изтриване на канали,преминете през целия разговор от предишната секция: "Моят канал" - "Настройки" - "Настройки на профила" - "Обща информация". До снимката на профила има още един надпис - "Advanced", който трябва да кликнете. Накрая в долната част на страницата намирате бутона "Изтриване на канал".

как да изтриете канал на

След като натиснете системата за потвърждение,въведете вашите данни, а именно вход и парола, за да се уверите, че това наистина е вашето решение, а не интригите на нарушителите. След потвърждение каналът ще бъде изтрит, но за известно време вашите видеоклипове ще продължат да се показват в системата, защото това не се случва веднага.

  • Оценка: